Took the new twins to the range for some excersise yesterday....

Discussion in 'General Chatter & Off Topic' started by Patriot, Nov 26, 2018.

  1. Patriot

    Patriot Member

    Sorry gents, it appears I cannot up load photos....hmmmmm? wow.
    Been a member here 3 yrs and have never had an issue with posts/photos.

    @XBowAdmin - can you assist with my concern? Certainly don’t want to intentionally violate
    any rules. Please advise.
    Thanks,
    Patriot
     
    Last edited: Nov 26, 2018
  2. jacol84

    jacol84 Active Member

    Happened to me recently too. I don't know what's up.:confused:
     
  3. robertyb

    robertyb Member

    Test:
    [​IMG]

    Hmmm. Mine still work . Did you guys get black balled? :pdead:
     
    Patriot likes this.
  4. robertyb

    robertyb Member

    Test:
    [​IMG]

    Hmmm. Mine still work . Did you guys get black balled? :p;)
     
  5. robertyb

    robertyb Member

    I just tried and when I hit MORE OPTIONS it showed my pic but when I Hit POST REPLY it did not post. :eek:dead:
     
    jacol84 likes this.
  6. robertyb

    robertyb Member

    Well. It posted them all finally. Try a pic then a post without and see if it works.
     
  7. Masboy

    Masboy Active Member

    Dang Robert! looks like that buck gutted a hunter :eek:
     
    xcaliber likes this.
  8. xcaliber

    xcaliber Active Member

    Sure is a bloody set of antlers there. :eek:
     
  9. Patriot

    Patriot Member

    Gents, Maybe @XBowAdmin will let us know something. Could be a systems glitch. IDK...
     
  10. robertyb

    robertyb Member

    He ran down a very steep hill with blood spurting all over his head and antlers. Never saw a deer bleed so heavy on his head before.
     

Share This Page